tjänster

För att bredda våra trycksmöjligheter och erbjuda ett brett utbud av tjänster som våra konkurrenter inte gör, har T-Shirt Company tagit fram de senaste teknikerna och teknikerna. Kolla in våra tjänster och produkter nedan.

Typer tryck

Brodering

Ytterligare tjänster

Vanliga frågor

Typer tryck

Generic Image

Vattenbaserad och urladdningstryck

Även om utskriftstryck är banbrytande i softfeel-tryck, har plastisolfärg fortfarande en viktig roll. Om din utskriftsdesign kräver ljusa, djärva färger som hoppar ut ur T-tröjan är plastisol definitivt bläcket för dig. Plastisol bläck ger oss också möjlighet att få en 100% pantone färg matchning till ditt varumärke specifikationer.

Plastisol tryck

Även om utskriftstryck är banbrytande i softfeel-utskrift, har plastisolfärg fortfarande en viktig roll. Om din utskriftsdesign kräver ljusa, djärva färger som hoppar ut ur T-tröjan är plastisol definitivt bläcket för dig. Plastisol bläck ger oss också möjlighet att få en 100% pantone färg matchning till ditt varumärke specifikationer.

Generic Image
Generic Image

Storleksanpassad Jumbo T-tröja tryck

Jumbo tryck är när våra standard max tryckdimensioner på 290mm (Bredd) x 450mm (Höjd) bara inte är tillräckligt stora nok för dig. Täcker ganska mycket hela T-tröjans framsida, våra Jumbo-tryck, som mäter högst 380 mm (Bredd) x 450 mm (Höjd], kommer att se till att dina mönster ses och märks..

Special Effekt Bläck

Om du vill ha en ny snurr på din design, varför inte överväga någon av våra speciella effektfärger, som metallfärg eller vår neonfärg. Det är säkert att krydda din design och få dig att sticka ut från mängden. Kom i kontakt för att diskutera andra bläckalternativ

Generic Image
Generic Image

Tagtryck

Att stämpla din T-tröja med en taggad logotyp är en bra idé om du har för avsikt att marknadsföra ditt varumärke. Självklart kan du få taggar på den inre nacke, eller den yttre eller någonstans på T-tröjan för den delen. Ring oss för att diskutera vilket alternativ som passar ditt märke bäst.

4 färgprocess

Också känd som CMYK-tryck innebär fyra färgprocesserskärm att användas fyra skärmar och optimera gradienter för att dela upp färger och blanda halvtoner för att uppnå flerfärgstryck på vita T-tröjorna. Inte bara kommer detta att ge spektakulära resultat, det kommer att kosta dig mindre eftersom vi bara behöver använda fyra skärmar

Generic Image
Generic Image

Simulerad process

När flera färgutskrifter krävs på färg T-tröjor använder vi en tryckprocess som kallas en simulerad process. Denna process använder maximalt tio skärmar som kan användas för att säkerställa att färgstarka mönster skrivs ut 100% exakt.

Pantone Matchande

Pantone färgreferenskoder är en viktig del av bläcktillverkningsprocessen. Eftersom alla våra bläck blandas internt för varje specifikt jobb, är det lämpligt att förse pantone färgkoder så att vi kan uppnå den mest exakta färgmatchningen för dina utskrifter.

Generic Image

tillbaka till toppen

Brodering

Broderi ger en alternativ finish till dina plagg och i vissa fall är det mer lämpligt än skärmtryck, särskilt om du arbetar under försöksförhållanden eller om du vill ge ett professionellt intryck, till exempel för en konferens. Med hjälp av den senaste tekniken och ett brett spektrum av färgtrådar är vårt mål att få ditt varumärke sysat på och ser skarpt på nolltid.

Seriös hårdvara

Svårt att tro, men vi broderar inte för hand. För att vi ska få det bästa resultatet använder vi ett seriöst stycke high-spec maskiner. TAJIMA TFMX-IIC1502 är byggd i Japan och gör att vi kan skriva ut 12 färglogotyper från en mängd olika färgtrådar.

Mer för pengarna

Broderi ger ett utmärkt värdealternativ på lägre sträckor. Detta beror på att kostnaden inte ökar när du lägger till extra färger, till skillnad från skärmutskrift, vilket kräver mer installation och förberedelse.
Läs mer om broderi...

Generic Image

tillbaka till toppen

Ytterligare tjänster

Generic Image

Worldwide Shipping

Vi erbjuder snabb, effektiv och säker frakt till alla länder för att underlätta våra värderade kunder från alla hörn av världen. Frakt till Sverige är gratis!

Generic Image

Skonsam förpackning

Öka ditt varumärkesvärde med skräddarsydda varumärkesförpackningar som kan öka dina försäljningsmarginaler och gör din produkt professionell.

tillbaka till toppen

FAQS

Har du en minsta order?

50 enheter

Kan jag få en blandning av färger, storlekar och plagg?

Ja, utan extra kostnad

Om pantonreferenser tillhandahålls kan du matcha dessa?

Ja det kan vi.

Hur långt bort från T-tröjornas sömmar kan du skriva ut?

Ett 3 cm mellanrum krävs från sömmen.

Vad är det maximala utskriftsområdet på väskor?

260mm (bredd) x 330mm (höjd).

Hur mår ni så fantastisk?

Vi vet inte, det kan vara hur vi blev uppvuxna eller det kan bara vara goda gener, debatten om naturen mot vård räcker på.

tillbaka till toppen