tjänster

Stanley Stella dealer logo

Vi har anammat nya tekniker för att erbjuda tjänster som andra företag inte gör. Vårt breda utbud av speciella screentryck inkluderar mer än bara tvåfärgstryck. Läs mer om de många tjänster och produkter vi erbjuder nedan.

Trycktyper

Broderi

Ytterligare-tjänster

Vanliga frågor

Trycktyper

Generic Image

Vattenbaserad och urladdningstryck

Genom att använda den mest avancerade screentryckstekniken på Irland levererar vi enastående kvalitet varje gång både för små och stora beställningar.
Våra tio färgautomatiserade karuseller gör att vi kan screentrycka flerfärgade mönster i finaste detalj med en hastighet på 4 sekunder per T-tröja. Det är 900 per timme!

Plastisol-tryckning

Vissa menar att plastisolbläck spelar andrafiolen till sin snygga nya bror dischargebläcket. Det är dock fortfarande ett pålitligt val. För ljusa tryck på T-tröjor av alla färger är plastisolbläcket fortfarande kung. Detsamma är sant när du vill att din design ska stå ut. Om du behöver en 100 % pantonefärg för din logotyp eller design kan vi skapa detta med ett screentryck med plastisolbläck som inte försämras av tidens tand.

Generic Image
Generic Image

Tryck på större Jumbo-T-tröja

Vårt största tryck för kläder är A3 (290 mm (bredd) x 420 mm (höjd)) men vi vet att det är för litet för vissa av våra kunder. Därför erbjuder vi även ett överdimensionerat tryck som vi tillgivet kallar Jumbo, ett tryck i dimensionerna 380 mm x 600 mm. Detta tryck täcker hela T-tröjans framsida. Genom att använda vårt mjuka dischargebläck kan vi trycka över sömmar utan att bilden blir suddig. En bombsäker kombination för att garantera att din T-tröja drar åt sig blickar.

Bläckfärger med speciella effekter

Om du vill ha en ny snurr på din design, varför inte överväga någon av våra speciella effektfärger, som metallfärg eller vår neonfärg som lyser i mörkret. Det är säkert kort för att krydda din design och få dig att sticka ut från mängden. Kontakta oss om du vill diskutera andra bläckalternativ.

Generic Image
Generic Image

Tryckning av märken

Det är en bra idé att märka dina T-tröjor med en logotyp om du har för avsikt att marknadsföra ditt varumärke. Självklart kan du få ditt märke subtilt på insidan eller på utsidan så att det verkligen syns. Ring oss för att diskutera vilket alternativ som passar ditt märke bäst.

4-färgningsprocess

Screentryck genom fyrfärgningsprocessen, också kallad CMYK, passar bäst för att trycka fullfärgade fotografiska gestaltningar på vita T-tröjor. Vi använder fyra skärmar; cyan, magenta, gul och svart. Bläcket passerar igenom mycket fina halvtoner som överlappar på T-tröjan för att uppnå perfekta toner och färgstigningar!

Generic Image
Generic Image

Simulerad process

Simulerad processtryckning används för att screentrycka fullfärgstryck på mörka T-tröjor. Det är knepigare än fyrfärgprocessen på vita T-tröjor. Vi använder 6 till 10 skärmar beroende på hur detaljerad bilden är.

Pantone-matchning

Vi blandar alla våra bläckfärger hos oss, så om ditt konstverk har pantonereferenser blandar vi till ett recept som passar dem. Plastisolbläck är de mest användbara för att matcha exakta färger. Alternativt kan du, om du behöver lite hjälp med att välja färger, ta kontakt så berättar vi mer om våra bläckfärger.

Generic Image

tillbaka till toppen

Broderi

Med den mest avancerade broderitekniken i världen tillverkar vi det mest finsömmade konstverket branschen kan erbjuda. Med ett brett utbud av trådfärger tillgängliga, kan vi få din logotyp tillverkat på pricken så som du vill ha den. Oavsett om det gäller affärs- eller fritidskläder får konstverk liv med våra broderier. Ett broderi ger ett plagg en professionell känsla som garanterat ger rätt intryck.

Seriös hårdvara

Vårt tyngsta artilleri inkluderar TAJIMA TFMX-IIC1502, en toppmodern broderimaskin. Vi fick till och med slå ner en vägg för att denna snygging skulle få plats!

Valuta för pengarna

Till skillnad från screentryck går kostnaden inte upp när du lägger till fler färger i ett broderijobb. Din designer kommer antagligen aldrig att förlåta oss för vi berättade det.
Ta reda på mer om broderi...

Generic Image

tillbaka till toppen

Ytterligare-tjänster

Generic Image

Försändelser över hela världen

Vi har skickat många av våra tryckta produkter till när och fjärran. Vi skickar över hela världen med UPS, så att du kan spåra dina leveranser online.

tillbaka till toppen

FAQS

Har ni någon minimibeställning?

50 enheter

Kan jag få en blandning av färger och storlekar på plaggen?

Ja, och utan extra kostnad

Om pantonereferenser tillhandahålls, kan ni matcha dessa?

Ja det kan vi.

Hur långt bort från T-tröjans sömmar kan ni trycka?

För det här trycket krävs ett avstånd på 3 cm från sömmen.

Vilket är det största tryckområdet för tryck på tygpåsar?

Vårt största tryck för tygpåsar är 260 mm (bredd) x 330 mm (höjd).

Hur blev ni så fantastiska?

Vi vet inte, det kan vara hur vi blev uppfostrade eller våra goda gener, debatten om detta fortsätter med storm.

tillbaka till toppen