broderi

The T-Shirt Company har anammat den vackra broderikonsten. Vårt nya maskintillskott för 2017 är en broderimaskin med flera huvuden. Om du för ditt nästa projekt vill ha ett alternativ, eller kanske ett komplement, till screentrycket kan detta vara vad du letat efter.

få pris


Custom Embroidery Designs, Dublin

Broderi i Stockholm

Skåda broderiunderverken från Dublin och medan du är här beundra Dublins finaste broderiföretag. Det stämmer – The T-Shirt Company har tillbringat många år med att tillhandahålla det goda folket på Irland utmärkt utformade screentryckta godsaker. Men som alla vet gör vi inte saker halvdant här. Så vi slog ner ännu en vägg för lite mer utrymme och fick oss en TAJIMA TFMX-IIC1502-broderimaskin med flera huvuden. Vi tillhandahåller personaliserade broderade jackor, huvtröjor, hattar, tröjor och logotyper.

Vad är broderi?

Tusentals trådar sys på i en åskande snabb takt – svårt att tro att människor brukade göra detta för hand under tidigare århundraden. Nåväl, de hade tydligt ingen TAJIMA TFMX-IIC1502-broderimaskin med flera huvuden. För snabba produktionstider, mer konsekvent sömning, högre designkvalitet och reducerade etableringstider är TAJIMAs kommersiella maskiner den mest effektiva och tillförlitliga broderiutrustningen i världen idag.

Embroidered Jackets, Hoodies & Hats
Custom Embroidery Designs, Dublin

Varför välja broderi?

Ibland är en broderad yta en lämpligare lösning än screentryck. Det tillför ofta en känsla av taktil kvalitet som kan ge mervärde till en produkt. Pikétröjan bärs till exempel ofta på företagstillställningar och en broderad logo utstrålar avslappnad men stilfull professionalism. Broderi används också för att sätta märken på utomhuskläder tack vare sin fysiska hållbarhet och sitt eleganta, professionella utseende.

Pris och kvalitet

Ibland kan priset spela roll i ditt beslut om du ska gå med broderi eller screentryck för dina kläder. Med screentryck kan stora mängder färger bli kostsamma på mindre beställningar. Men antalet färger i en broderad design påverkar inte kostnaden. Vi strävar efter att sy våra broderade logotyper med så stor täthet som tyget tillåter i syfte att tillverka produkter av högsta kvalitet.

Embroidered Jackets, Hoodies & Hats

broderiprocessen

Det första steget i broderiprocessen är att digitalisera ditt konstverk. Grafiken skapas med hjälp av en specialiserad programvara. Programmet utformar en väg som maskinens nålar kan följa och låter även maskinen veta när färgtrådarna ska bytas.

Din design skapas inom två punkter, ett så kallat fält, mellan X och Y som digitaliseras på en skiva. X är den horisontella axeln och Y är den vertikala axeln. Axlarna fungerar som en koordinatkarta för designen som sedan instruerar broderimaskinen.

Plagget sätts fast på maskinen i en inramad fattning, ett fantogram. Maskinen tar emot designkoordinaterna och flyttar fantogrammet i enlighet med plagget för att ge rätt färg och antal stygn. Den programmerade designvägen följs och sys tills hela grafiken kommit på plats. Plagget tas sedan bort från maskinen, viks och förpackas för leverans till dig, kunden.få pris