broderi

Genom att lägga till en multihead brodermaskin till vår tekniska kapacitet har vi breddat vår kompetenskapacitet för att inkludera broderi och för våra kunder ger vi oss möjligheten att tillgodose olika behov.

få ett prisuppgift


Custom Embroidery Designs, Dublin

Broderi i Stockholm

Oavsett om det är Polos, hoodies, hattar eller arbetskläder, kan bara ett broderi göra mer mening för din branding. Det är hållbarhet och professionalism kan ge dina kläder en touch av klassen som din händelse kräver.

Vad är broderi?

Broderi är i huvudsak ett sömnad konstverk. I dagarna hade det blivit spunnet för hand, men tack vare den tekniska glansen hos den japanska TAJIMA multihead broderimaskinen har vi nu möjlighet att brodera flera logotyper på en gång med en förvånansvärt snabb hastighet.

Embroidered Jackets, Hoodies & Hats
Custom Embroidery Designs, Dublin

Varför välja broderi?

Ibland är broderade logotyper definitivt ett mer förnuftigt alternativ än skärmtryck. Om dina kläder är för hårda, utomhusarbete, utsatt för elementer och konstant, upprepad tvätt, så är broderi för dig, eftersom de sysas till sist. Broderade kläder kan också ge ditt varumärke en professionell fördel om du vill imponera på en affärshändelse.

Pris och kvalitet

Prissättningen av broderiet är ganska enkelt. Skivan som måste skapas innan ett jobb börjar debiteras till en fast sats på 30,00 €. Detta är en engångsavgift och skivan är då kundens egendom, returkunder behöver inte betala avgiften igen. Priset på broderade logotyper påverkas inte av antalet färger utan snarare antalet stygn i din logotyp, så små logotyper är billigare.

Embroidered Jackets, Hoodies & Hats

broderingsprocessen

Som nämnts ovan. Innan broderiet kan börja, måste en skiva skapas. Detta görs med hjälp av ett specialiserad programvara som visar en väg för att styra nålen och berättar brodermaskinen när den behöver byta trådfärger.

Den specialiserade digitaliseringsprogramvaran skapar ditt design genom att förankra två axelpunkter som möter och fungerar som koordinater för nålen att följa. Känd som X och Y axel der övergångspunkt fungerar som en guide för att nålen ska följa in i ramen, känd som fältet.

När din digitaliserade dsc är klar är den registrerad i broderimaskinen. Dina kläder är fastsatta i en lås som är känd som ett Fantogram och är anslutet till maskinen. Alla valda trådfärger (trådspolar) är fixerade i rätt ordning. Maskinen följer den skisserade banan och sys tills grafiken är klar. Fantogrammet avlägsnas och plagget lossas, viks, förpackas och förbereds för leverans.få ett prisuppgift